OBS: Bokningskalendern är endast för medlemmar i Brf Klarbäret. Externa intresserade av att hyra cocktailbäret skall kontakta våra lokalvärdar. 

Bostadsrättsföreningens medlemmar kan hyra föreningslokalen Cocktailbäret på Bigarråvägen 8 (tegelhuset) för möten, barnkalas och familjefester. Lokalen uthyres inte för ungdomsfester, t.ex. studentskivor.

Instruktion för medlemmar

Håll pekaren över datumen i bokningskalendern så ser du vilka tider som redan är bokade eller reserverade. Markera det datum du vill boka och fyll i formuläret och tryck på Skicka. Bokningen ska sedan bekräftas av en lokalvärd. Du kommer få ett mail när detta sker.

Vid bokning av dygn (12:00-12:00) eller övernattning (21:00-10:00) klickar du på datum för incheckning, håll ner ctrl och välj dagen efter. Detta låser det dygnet du önskar boka. Välj sedan Dygnsbokning 12:00-12:00 eller Natt 21:00-10:00 i rullgardinen och fyll i nödvändig information.

Instruktion för extern uthyrning

I mån av tillgänglighet hyrs lokalen även ut externt. Dock sker ingen extern uthyrning för fester. I bokningskalendern nedan ses vilka tider och datum som är lediga. Som extern hyresgäst skall du inte använda bokningskalendern för att boka tider. Du måste istället kontakta någon av våra lokalvärdar. Du hittar information längst ner på sidan. Bokningar du gör själv kommer tas bort.

Lokalvärdar

Vid eventuella frågor kan du kontakta våra lokalvärdar som är listade längst ned på denna sida via mail eller telefon.

 

 

Priser & Betalning

8-1212-1708-1717-2112-1221-10
Medlemmar3003005005001000500
Externa80080012001200--

Betalning för lokalen sker via swish till konto 123 276 1062 minst två dagar innan bokat datum. Som swish-meddelande anges förnamn och efternamn på personen som bokat lokalen.


Information och ordningsregler

följande sida finns mer information och ordningsregler rörande lokalen. Genom att boka lokalen och i och med att bokningen bekräftas förbinder sig hyresgästen till att följa ordningsreglerna.
1. Klicka på önskad dag. Vill du välja övernattning eller dygn måste du klicka på båda datumen. De dagar du nu valt är svartmarkerade i kalendern nedan.
OBS! Vill du boka flera dagar måste du göra en bokning/datum. Gäller ej dygnsbokning. Vi godkänner endast en dag/bokning och önskar veta vilket syftet är med er bokning.

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Reserverad
·
 
- Ledig viss tid av dag

2. Klicka på önskad tid. Tiden appliceras på det datum du valt ovan. Vid övernattning eller dygn måste båda datum vara valda.

3. Fyll i hyresgästens uppgifter. Bokningsformuläret får endast användas av medlemmar i föreningen. Externa hyresgäster - se instruktion till höger.

Genom att boka lokalen och i och med att bokningen bekräftas förbinder sig hyresgästen till att följa ordningsreglerna . I samband med nyckelåterlämningen skall hyresgästen signera ett exemplar av Checklista för städning av Cocktailbäret. Deposition återbetalas när städningen godkänts.

Förnamn*:

Efternamn*:

Mobiltelefon*:

Epost*:

Adress*:

Syfte med bokningen*:

PÅMINNELSE: Läs mer på denna sida om information och ordningsföreskrifterna rörande lokalen.
Genom att boka lokalen och i och med att bokningen bekräftas förbinder sig hyresgästen till att följa ordningsföreskrifterna . I samband med nyckelåterlämningen skall hyresgästen signera ett exemplar av Checklista för städning av Cocktailbäret. Deposition återbetalas när städningen godkänts.

Lokalvärdar

Monica Myrstrand

Karin Garmer